Hoe kan ik contact opnemen?

Heb je een vraag over je bestand, bestelling of betaling? Of wil je gewoon meer over ons weten? Kijk dan eens bij onze FAQ's op onze contactpagina, veel van de antwoorden op jouw vragen kan je daar al vinden.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Of heb je gewoon liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met onze klantenservice:

• Chat met ons tijdens openingstijden voor het snelste antwoord. Ga ondertussen lekker door met waar je mee bezig bent terwijl je met ons chat.
  • Stuur een mailtje via het contactformulier. Hierop krijg je antwoord binnen 24 uur.
  • Bel ons op telefoonnummer 088 088 86 88 (NL) of 03 808 15 06 (BE), houd wel rekening met mogelijke wachttijd tijdens piekuren.