Wat is de status van mijn bestelling?

Om de meest actuele status van je bestelling te checken kan je het beste je order opzoeken in 'Mijn Account'. Hier kan je gemakkelijk zien wat de status is en of je nog iets moet doen.

Houd ook je mail goed in de gaten. Voor elke belangrijke update sturen we je namelijk een email. Mocht er actie van jouw kant nodig zijn, dan is dit in de email aangegeven.

Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gewoon even contact met ons op.