Hoe upload ik mijn bestand?

Je kunt jouw bestand direct na het bestellen uploaden in stap 4 'Upload je artwork'. De opmaakvoorwaarden vind je hier. Volg gewoon de stappen in het winkelwagentje en upload je bestand wanneer je deze knop ziet:
Als je je bestanden op een later moment wilt aanleveren, ga dan naar 'Mijn Account'. Je kunt hier ten alle tijden de bestanden bij je bestelling uploaden door middel van de knop "Upload en controleer".

Zie ook: Hoe kan ik opnieuw een bestand aanleveren?

Om fouten te voorkomen vragen we je nadrukkelijk om je bestanden niet naar ons te mailen. Wil je ons instructies meegeven of vragen stellen over je bestand, dan kun je een tweede bestand uploaden waarin je dit vermeld. Noem dit bestand 'INSTRUCTIES'. Indien nodig nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Goed om te weten: aan het uploaden en goedkeuren van je bestand zit een deadline. Vóór de deadline moet je bestand bij ons binnen zijn, moet je de drukproef hebben goedgekeurd en moet de bestelling betaald zijn. Mocht dit niet voor de deadline gebeuren dan schuift je order minimaal 1 werkdag op.

Je vindt deze deadline onder andere bij het kiezen van je leverdatum op de website en in de bevestigingsmail.