Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Je kunt de verwachte leverdatum checken in 'Mijn account'. Deze kan echter nog verschuiven zo lang jij nog niet hebt betaald, jouw bestanden nog niet hebt geüpload en goedgekeurd.

Zodra je bestelling wordt verzonden, dan sturen we je een e-mail met een Track & Trace link zodat je je pakket kunt volgen. Meestal wordt deze e-mail rond middernacht op de dag van de verzending verzonden. Voor de meest actuele informatie kunt u op de link klikken die u in de e-mail kunt vinden.

De pakketten worden dagelijks tussen 08:00 uur en 18:00 uur bij bedrijven bezorgd. Bij particulieren kunnen de pakketten tot ongeveer 20:00 uur worden bezorgd. De tijd waarop het pakket wordt bezorgd is afhankelijk van de route die het koeriersbedrijf voor die dag heeft gepland, we kunnen u dus geen exacte tijd doorgeven.

In enkele gevallen kan het voorkomen dat je pakket op een ander moment bezorgd wordt dan je had verwacht. De redenen hiervoor vind je hier: