Welke software kan ik gebruiken voor het opmaken van bestanden?

Wij adviseren voor de opmaak van foto´s: Adobe Photoshop. Voor Vector-bestanden: Illustrator. En voor drukbestanden: InDesign. Lever het bestand altijd aan als PDF.

Je kunt je bestand ook opmaken in CorelDraw, Photopaint of QuarkXPress. Wij bieden alleen geen ondersteuning bij deze programma's.

Programma's als Microsoft Word, Publisher en Paint zijn niet geschikt. Je kunt deze bestandsformaten overigens wel gewoon uploaden, dan kijken wij wat we er voor je mee kunnen doen.

Lees ook: